Voordelen als lid


    diverse proeverijen

    Sample’s voor de

      #twitterproeverij

    Kortingspas whiskyslijters

    Aanbiedingen van partners:

            ■ Whisky reizen

            ■ Club bottelingen

            ■ Whisky Passion

            ■ Festivals

    Workshop’s op festivals

            ■ Koken met whisky

            ■ Hoe proef je whisky

            ■ Wat proef je in whisky

            ■ Streken

            ■ Landen

            ■ en veel meer.

      Lid worden?  >


voordelen

Welkom op de website van de ZeeuwseWhiskyClub

Er zijn veel redenen om lid te worden van de Zeeuwse Whisky Club! Allereerst is een whisky club natuurlijk een leuke manier om in contact te komen met andere liefhebbers van whisky.

Natuurlijk is het de opzet gezellig samen whisky’s te proeven, veel leuker dan alleen thuis! Maar ook kunt u thuis whisky proefsessies volgen via twitter.


Verder is lid worden van de Zeeuws Whisky Club dé manier om meer te weten te komen over whisky en whiskey. 

Tijdens de proeverijen krijg je de kans allerlei verschillende whisky's te proeven voordat je ze koopt. Zeker met de huidige prijzen erg handig. En je kan er ook whisky's proeven die je normaal niet zo snel koopt, want zo vaak koop je meestal geen fles van 150 of meer.

Maar er zijn meer redenen. Naast de proeverijen willen we het komend jaar ook nog diverse andere activiteiten organiseren: het maken van een whisky reis, bezoeken van distillerijen we hebben er tenslotte een in Zeeland, workshop leren proeven, whisky en gerechten, koken met whisky, en de bezoeken aan WhiskyByTheSea.

Tot slot geeft lid zijn van de club ook nog allerlei voordelen: je krijgt bij verschillende winkels 10% korting op de aankoop van single malts, je kan diverse kortingen krijgen, en regelmatig zijn er aanbiedingen speciaal voor leden.

U hoeft geen kenner te zijn om lid te worden: Als lid van de Zeeuwse Whisky Club bent u welkom als beginner als kenner, mannen en vrouwen, jong en oud; als u whisky lekker vindt is dat genoeg!


 

de Zeeuwse Whisky Club

contactcontact.html
blogBlog/Blog.html
wie wij zijnwie_wij_zijn.html
foto’sFotos.html
over ons
homehome.html