Vragen?

Mocht u vragen hebben dan bent u altijd welkom in een van de winkels van de bestuursleden.


U kunt ons ook bellen 


06-54666296 Evert

of even een Email sturen. 

KVK         : 53590260

welkom

even voorstellen

Petra de Boevere [bestuurslid]

Het verhaal van het Zeeuws Vlaamse 'meisje van de slijterij' is een aanstekelijk verhaal want het maakt duidelijk dat iedereen toegang heeft tot een veel grotere wereld dan het geografisch beperkte deel van diezelfde wereld waarin je dagelijks vertoeft. De kern van haar boodschap handelt over authenticiteit want Petra is nog steeds hetzelfde meisje van de slijterij als tien jaar geleden. Petra woont en werkt nog steeds in hetzelfde Breskens als 10 jaar terug, ze chat nog steeds op dezelfde kanalen als 5 jaar terug, alleen heeft ze haar Breskens een beetje groter gemaakt met behulp van 2.0 technieken.

Frans van der Geest  [voorzitter]

Frans van der Geest is bekend om zijn organisatorische talent. Zo is hij (mede)oprichter en 7 jaar lang voorzitter van de Nederlandse Dartsbond. Bedenker van Het Schotland Festival, Mede organisator van het International Whisky Festival te Leiden, vice-voorzitter van the International Whisky Society.

Jan de Jager [penningmeester]

Als jongste aanwinst voor de Zeeuwse Whisky Club zeker niet de minste. Met een dienststaat van 14 jaar bij de Sligro Food Group een enorme aanwinst in vakkennis en enthousiasme.

Willem-Jan Vader [vice-voorzitter]

Door mijn bezoek aan de Midelton distilleerderij van 5 jaar geleden, ben ik helemaal voor Whisky gevallen. Sinds dien ben ik er naar gaan streven om steeds een mooi en uitgebreid assortiment in de slijterij te leveren waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met deze geweldige drank.

Naar mijn mening is dit de mooiste drank die er bestaat, enorm veelzijdig, altijd verassend, nooit uit te putten, en echt om van te genieten!

Evert van Dilst [bestuurslid]

Nog geen 2 jaar geleden was ik al betrokken bij de oprichting van de Zeeuwse Whisky Club.

Mijn kennis binnen de club ligt in het combineren van whisky met eten, en ben dan ook bezig om de gerechten die we de laatste 9 whisky diners zijn gepasseerd te bundelen en te verfijnen.


Vragen over gerechten/eten en whisky? ik help je graag verder....

de Zeeuwse Whisky Club

contactcontact.html
blogBlog/Blog.html
wie wij zijn
foto’sFotos.html
over onsover_ons.html
homehome.html